Acasa   Despre

Despre

Dr. Bogdan Adrian Neguleasa

Sunt medic de familie si licentiat al Facultatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti.

bogdanneguleasaIn timpul facultatii m-am intrebat de multe ori de ce medicina are atatea limite, care te fac neputincios si te obliga sa-ti pleci ochii in fata bolnavului. In acea perioada am avut sansa sa particip la cursurile de homeopatie tinute de regretatul profesor dr. Gheorghe Bungetzianu.

Acesta a fost momentul cand s-a schimbat intreaga mea optica in ceea ce priveste medicina si cand am realizat modalitatile prin care un pacient poate fi vindecat cu adevarat. Am aprofundat studiul homeopatiei sub indrumarea dr. Carmen Maria Caba de la Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa din Bucuresti.

Dupa terminarea facultatii am absolvit cursurile de perfectionare tinute de Societatea Romana de Homeopatie, obtinand astfel competenta in homeopatie.

In anul 2004 am deschis HOMEOMED, primul cabinet privat de homeopatie din Tg-Jiu. Tot in acea perioada am pus bazele Asociatiei Homeopatilor Gorjeni, care urmarea reunirea tuturor medicilor homeopati din Gorj si promovarea homeopatiei in acest judet. Acest deziderat este realizat la ora actuala prin Asociatia Homeopata HOMEOMED.

Din dorinta de a intelege tot mai mult din aceasta minunata arta care este homeopatia, am participat de-a lungul timpului la numeroase seminarii de specialitate. Aspiratiile mele si formatia mea ca om m-au condus, incetul cu incetul, catre metodele si invatamintele homeopatilor indieni. Am descoperit astfel profunzimea si universalitatea „metodei senzatiei” a genialului Rajan Sankaran. A urmat o perioada de perfectionare in aceasta tehnica, sub indrumarea medicilor Gabriel Campusano (Portugalia) si Stefan Kohlrausch (Germania), in cadrul scolilor de vara tinute an de an de catre Societatea Romana de Homeopatie, precum si a sotilor Sachindra si Bhawisha Joshi (India), in cadrul seminariilor si webinariilor organizate de acestia.

In prezent, practic aceasta metoda in cadrul cabinetului HOMEOMED. Rezultatele obtinute m-au incurajat sa merg pe acest drum. Perfectionarea  continua zi de zi, cu ajutorul pacientilor si al colegilor si  le multumesc din suflet tuturor pentru sansa pe care mi-o dau, aceea de a patrunde putin cate putin in tainele acestei minunate stiinte si arte care este HOMEOPATIA.